Hvad er en evighed?

 

Skærmbillede 2014-12-11 kl. 10.50.51

Om bogen

Hvad er en evighed? Det er når noget bli’r ved og ved og ved og ved og ved og ved og ved og ved og ved ……..

Marianne Iben Hansen & Bodil Molich
Dansklærerforeningens Forlag 2011

Skærmbillede 2014-12-11 kl. 10.42.18

Fra bogen

Helt herude ved verdens ende, hvor stilheden har en stemme, og stemmen hvisker, at det slet ikke er verden der ender, det er tankerne, for der er ingenting herude, og al den ingenting siver ind i tankerne og gør dem luftige som balloner, og tankerne vil ikke være balloner, de vil være kufferter som man pakker alt det vigtige ned i, tankerne vil vide ting om dit og dat, kende navnet på alle stjernerne og vide, hvor stort verdensrummet er fra den ene ende til den anden, så de prøver at finde noget at holde fast i, men der er ikke noget, ingen håndtag, ingen hjørner, kun luft.

Skærmbillede 2014-12-11 kl. 10.41.52

Sagt om bogen

Forfatter og tegner har skabt en billedbog for vågne øjne og tænksomme tanker (…) Ordene er poetiske og luftige. De ligger godt i munden. Men det er tegner Molich, der driver handlingen frem med stærke varierede, meddigtende udtryk for ”ved og ved”.

Steffen Larsen i Politiken 2011

Både tekst og billeder fortsætter rundt og rundt når bogen foldes ud og illustrerer med sin fysiske form titlens spørgsmål. Liv og død og opstandelse går i ring. Bogen er skrevet med Iben Hansens helt særlige sproglige rytmesans.

Nicoline Dahlberg, Dansklærerforeningens Hus