Lyrik og musik

Fuglen som musikalsk fremførelse

Som noget nyt er jeg begyndt at arbejde sammen musikeren Torben Westergaard. For mig er det oplagt at bringe musikken ind som en tredie dimension – især fordi mine tekster i forvejen er så tæt forbundet til rytme og puls. Det er min oplevelse, at musikken åbner historien og lader den strømme ind i lytteren, intuitivt og umiddelbart.

Fuglen henvender sig til større børn og voksne, men vi er på vej med noget til mindre børn, nemlig Mørkemusen, der udkommer senere i år og som også er illustreret af Tea Bendix. Den musikalske fremførelse af Mørkemusen vil være klar fra november 2018.

Forestillingen egner sig til skoler, biblioteker eller andre steder, som ønsker at formidle en nærværende oplevelse i lyrik, musik og billeder.

Det kan evt kombineres med et af mine foredrag. Eller en kreativ workshop med Tea Bendix.

Skriv til mig for pris og detaljer.